Welkom op onze website “Espelo Online”

Help ons om de website UP TO DATE te houden.
Het meest belangrijke van een website is natuurlijk de informatie die erop te vinden is. We willen u vragen ons daarbij te helpen. Dus heb je informatie, nieuwtjes, opmerkingen, agenda items of andere relevante dingen meld die dan op info@espelo.nl.

Algemene informatie
Hier wat algemene informatie over Espelo zoals ligging, historie, records, etc.

Verenigingen
We denken dat het leuk is als de verschillende verenigingen, stichtingen, clubs etc. wat over zichzelf vertellen. Bijvoorbeeld; hoe ziet het bestuur er uit? Wie zijn de leden? Wat is de geschiedenis? Wat doen we zoal? Een mooie manier om uw vereniging te presenteren!

Nieuwsberichten
Een belangrijk onderdeel van de website zal de nieuwspagina zijn. Door middel van een inlognaam bent u straks in de gelegenheid om zelf een nieuwsbericht op de nieuwspagina te zetten. U hoeft daarvoor absoluut geen computerkenner te zijn. Het zal net zo eenvoudig zijn als het versturen van een email! Op deze manier kunt u eenvoudig aan heel Espelo (en omstreken) uw activiteit aankondigen of naderhand laten weten hoe leuk het was.

In de pen
Ook deze rubriek zal terug keren op "Espelo Online".
"In de Pen" is een rubriek waarin iemand (Sploder of aanverwant) een stukje schrijft over bijvoorbeeld zichzelf, hobby's, werk, een gebeurtenis, zijn omgeving etc. De keuze is aan de schrijver. Aan het eind geeft hij of zij de pen door aan een ander van zijn of haar keuze.

Zou u ons per mail willen laten weten of u bereid bent ons te helpen om op deze manier “Espelo Online” nieuw leven in te blazen? U kunt een mailtje sturen naar g.j.lubbersen@hotmail.com. Hoe vervolgens dan de verdere invulling zal verlopen, zullen wij u later van op de hoogte brengen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u geen vermelding op de website wenst. Dan willen we u ook verzoeken ons dit te laten weten.

Hopelijk hebben we u enthousiast gemaakt en zien we binnenkort een positieve reactie van u in de mail. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u gerust contact opnemen met één van onderstaande personen.

Namens de feestcommissie Espelo,

Gerjan Lubbersen (06 25083892)
Gerrit Jan ten Dam
Harmjan Baltes
Sandra Herbig-Krikkink
Wim Paalman