Kinderboerderij Dondertman

De doelstelling:

Het beheren en exploiteren van een volwaardige, goed verzorgde en veilige recreatieve en educatieve kinderboerderij waar mens, dier en natuur met respect wordt benaderd en behandeld. Een unieke mogelijkheid om kinderen – veelal spelenderwijs – in contact te brengen met een verscheidenheid aan dieren.

Kinderboerderij Dondertman beschikt over een speeltuin, een springkussen, airtrampoline, draaimolen en een grote zandbult (zandbak). Verder is er een speeltuin, worden huifkar- en ponyritten verzorgd en wordt naar gelang de weersomstandigheden tweemaal per week in de directe omgeving gereden met de Dondertman Express (kindertrein).

Even tot rust komen is eveneens goed mogelijk bij Kinderboerderij Dondertman. Het ruime en eigentijds ingerichte Boshuus beschikt over een ruim terras waar het goed toeven is. Het is tevens bedoeld voor fietsers of wandelaars die de kinderboerderij niet bezoeken. Voor groepen is er aan de voorzijde een apart terras. Het is van binnenuit via de corridor naar het toiletgebouw bereikbaar. Wie de kinderboerderij bezoekt kan vrij gebruik maken van de zitjes op de weide. Daar mag ook zelf meegenomen eten/drinken worden gebruikt (alcohol verboden).

 In het Boshuus is van alles verkrijgbaar: van koffie en thee tot allerlei soorten frisdranken, warme snacks, ijs en diverse andere versnaperingen. Zwak alcohol is eveneens verkrijgbaar, maar mag uitsluitend in de horecaruimte of op het terras worden gebruikt.

Iets te vieren? Bij Kinderboerderij Dondertman kunt u terecht voor uw barbecue, buffet, lunch enz. Terwijl ouderen onder het genot van een drankje gezellig bijpraten, kunnen uw (klein)kinderen zich vermaken op de kinderboerderij. Groepen tot plm. 30 personen worden ontvangen in het achterste deel van de horecaruimte. Grotere aantallen (tot plm. 50 personen) kunnen gebruik maken van de zaal boven. En bij mooi weer is er natuurlijk het terras aan de voorzijde van het Boshuus. Tip: De openingstijden voor gezelschappen kunnen worden uitgebreid naar uiterlijk 20:00 uur . Interesse? Wij informeren u graag. 

KB Dondertman nieuwsbrief

Bilijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mijn abonnementen beheren

Abonneren op Kinderboerderij Dondertman feed