EJV

Espelose Jongeren Vereniging is er voor alle kinderen van 4 t/m 16 jaar uit de buurt van Espelo.
Een groep enthousiaste leiding zorgt iedere keer weer voor een leuk en afwisselend programma voor 3 verschillende leeftijdsgroepen:

  • 4 t/m 8 jaar
  • 8 t/m 12 jaar
  • 12 t/m 16 jaar

Met onze jongste groepen doen we veel activiteiten: knutselen, zwemmen, (bal) spelletjes zowel binnen, maar met mooi weer ook zeker buiten in het bos. We vieren sinterklaas en carnaval samen en we organiseren jaarlijks een playbackshow. We proberen ook om af-en-toe een kijkje te nemen in een bedrijf. Zo zijn we bij de brandweer, de Mc Donalds en ijsboerderij Oans geweest en hebben daar geleerd hoe het er in de bedrijven aan toe gaat.

Onze oudste groep jongeren heeft natuurlijk hele andere interesses. Met hen gaan we veel op pad. Bioscoop, karten, zwemmen maar ook een dropping, smokkeltocht of een puzzeltocht staat er bij hen op het programma. En zo af-en-toe kiezen we voor een leerzame activiteit.

Met de EJV hopen we jongeren uit Espelo en omgeving met elkaar te kunnen blijven verbinden. We vinden het belangrijk dat ze elkaar kennen en we denken dat dit belangrijk is voor Espelo.

Wilt u meer informatie, dan kunt u ons bereiken via: ejv@hotmail.nl
Of volg ons op Facebook voor alle nieuwtjes en de agenda: www.facebook.com/espelosejongerenvereniging

Groepsfoto: 

EJV nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Abonneren op EJV feed