Beste lezer,

I.V.M. de bouw van het Trefpunt vindt er dit jaar GEEN JAARVERGADERING plaats. Wel heeft er een kascontrole plaatsgevonden en is het boekjaar 2018 afgesloten. Voor inzage en vragen kunt u terecht bij de penningmeester Henny Holleboom.

 

Ook dit jaar wordt er weer een fietstocht georganiseerd door de werkgroep tijdens HEMELVAARTDAG 30 MEI.

We starten om 9.30 uur bij de bouwplaats van het nieuwe Trefpunt. De kosten zijn €25,= voor volwassenen en €7,50 voor lagereschoolkinderen. Dit is incl eten en drinken. Opgave kan via mail: familieholleboom@gmail.com of bellen/appen naar 06-83989640 kan tot en met 26 mei.

 

Ook hebben we gemeend om een GEZELLIGE MIDDAG te organiseren in een tent naast de nieuwbouw. 1 JUNI BENT U VANAF 14.30 UUR van harte welkom voor een hapje en een drankje. Tevens zullen er enkele raadsleden uitgenodigd worden en krijgt u uitleg en u kunt een kijkje nemen op de bouw.

 

Ook is er weer het bekende VOLLEYBALTOERNOOI OP 7 JULI. Zet deze datum vast in uw agenda.

 

We kunnen altijd hulp gebruiken bij de nieuwbouw. Hier voor kunt u zich aanmelden bij onze voorzitter Teun Stevens. Bel of app: 06-10085989. Dit geld natuurlijk ook voor niet donateurs dus zeg het voort.

 

Graag tot ziens, namens het bestuur.

 

Met vriendelijke groet,
Trefpunt

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u met het e-mailadres [simplenews-subscriber:mail] bent ingeschreven voor de afdeling/categorie Trefpunt op Espelo Online. Wilt u geen mail meer ontvangen klik dan op de onderstaande link.