Beste lezer,

Zondag 14 juni om 13.00 uur gaan wij in Espelo een nieuwe invulling geven aan het Splosefeest. Dit jaar geen volle bruisende tent op de feestweide maar verspreid door Splo gezellige groepjes met familie, vrienden, buren die op een door hun gekozen locatie in Espelo kunnen genieten van een middag met optredens van Kroepin, DJ Boontje en de Splose Revue. Dit gezelschap zal zich deze middag door Espelo verplaatsen en op verschillende locaties bij de mensen thuis een spetterend optreden geven.

De opbrengst van deze middag zal ten goede komen aan ‘t Trefpunt voor de realisatie van zonnepanelen op het dak. Deelnemende groepen kunnen in een online veiling bieden op optredens van bovengenoemd gezelschap en tussen de optredens door op kavels met heerlijke lekkernijen voor bij de borrel.
 

De route door Splo is dus afhankelijk van de verschillende biedingen.
Alle optredens worden gefilmd door LaLa Productions Ltd en live gestreamd voor de deelnemende groepen. Zo kun je lekker vanuit de veranda, huiskamer of keet genieten van muziek en gezelligheid.

Opgeven kan via info@espelo.nl.
Voor 10,- per deelnemer krijg je toegang tot de livestream en de veiling en bezorgen wij op de door jou opgegeven locatie ehen fantastisch feest- en borrelpakket.
Opgeven kan tot vrijdag 12 juni.

 

Met vriendelijke groet,
Feestcommissie

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u met het e-mailadres [simplenews-subscriber:mail] bent ingeschreven voor de afdeling/categorie Feestcommissie op Espelo Online. Wilt u geen mail meer ontvangen klik dan op de onderstaande link.