Beste lezer,

Feestacts Snollebollekes en Guilty Six zetten dit jaar de feesttent op z’n kop op de zaterdagavond tijdens het Espelose School- en volksfeest.

Snollebollekes is “Feest met een hoofdletter V”. Megabekend van de hit ‘Vrouwkes’, staat deze Brabantse act garant voor een superoptreden met een mix van humor, onzin, entertainment, muziek en een grote dosis carnaval.

Nog meer goeie en foute muziek volgt van Guilty Six, “Nonstop pleasure in a glammy mix. Laat je overvallen door smerige muzikale hoogstandjes, strakke broeken en een flinke dosis glamour!”, aldus deze zeskoppige hysterische liveband. “Schaamteloos losgaan op de bekendste Guilty Pleasures aller tijden!”  Als klap op de vuurpijl komt Major Lazerus met een XXLazerus show. Na het grandioze succes dit jaar bij het paasvuur in Espelo, is het ook op de zaterdagavond bij het Splosefeest “time to go Major!”

Het Splosefeest start het weekend op de vrijdagavond om 20.00u in onze feesttent aan de Espelodijk met de jaarlijkse revue Splo löt zich wier heur’n. Een gezellige avond vol spetterende optredens, humor, dans en zang waarbij de lokale Splose actualiteit natuurlijk niet vergeten wordt. Na afloop neemt lokale bekendheid dj Sander Scheperman het over die het bij De Beer is Los helemaal heeft gemaakt in Splo!

Op zaterdagmorgen vertrekt om 09.30u vanaf de Okkenbroekseweg de optocht, een bonte stoet van praalwagens en loopgroepen. Daarna volgen op het feestterrein de kinderspelletjes en de volksspelen. Gedurende het hele weekend zullen daar springkussens, zweefmolen, schiettent, draaimolen en bungeetrampolines aanwezig zijn.
Op zondagmorgen kunt u vanaf 11.00u deelnemen aan de brunch. Met een croissantje, salades, vers fruit, een gebakken eitje, jus d’orange en nog vele andere lekkernijen kunt u heerlijk genieten van de Duitse en Oostenrijkse muziek van het Brook Duo, het Markelose duo bestaande uit Gert-Jan Oplaat en Henny Tijink.

Vervolgens komen De Reeperbahner Stimmungsmachers hun kunsten vertonen. Nog maar net bijgekomen van hun 15-jarig jubileumfestival komen ze nu in Splo met hun welbekende sound. Schlagers, oude rocknummers en Nederlandstalige hitkneiters, “uitgevoerd in de legendarische en beruchte ‘Reeperbahner-rock ’n roll-versie”. Daarna neemt Harten 10 het stokje over,

het Sallandse duo bestaande uit zanger Martien en zangeres Tineke. Bekend van het SBS programma Bloed Zweet & tranen en de vele Mega Piraten Festivals brengen ze Nederlandstalige meedein met een hoog piratenmuziekgehalte. Kroepin sluit het weekend knallend af met een geweldige show zoals we die al jaren van ze gewend zijn. “Our music, your party!” Rockende 

rasmuzikanten die samen met leadzangeres Ylse wel weten hoe ze de Splose feesttent op z’n kop krijgen.
 
Tickets à € 8,- voor de zaterdagavond zijn online verkrijgbaar, aan de kassa kosten ze € 10,- . Meer informatie over dit weekend vindt u op de website www.splosefeest.nl

Met vriendelijke groet,
Feestcommissie

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u met het e-mailadres [simplenews-subscriber:mail] bent ingeschreven voor de afdeling/categorie Feestcommissie op Espelo Online. Wilt u geen mail meer ontvangen klik dan op de onderstaande link.