Rabo Clubactie – Stem op het Trefpunt en het Paasvuur

Organisatie: 

Trefpunt en Paasvuur

Jouw stem is geld waard! Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas
Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 175.000,- beschikbaar. In Espelo doen het Trefpunt en het Paasvuur mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Meer info en direct stemmen er de Rabo Clubkas Campagne op https://www.rabobank.nl/lokale-bank/noord-en-west-twente/rabobank-clubkas-campagne/ .

Stemmen
Van dinsdag 2 mei tot en met maandag 22 mei mag iedere klant van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Per huishouden kan dus meerdere keren gestemd worden. Elke stem is geld waard! Het Trefpunt en het Paasvuur ontvangen een bedrag op basis van het aantal stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Zegt het voort!
Het is voor het Trefpunt en het Paasvuur belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen. We willen natuurlijk zoveel mogelijk stemmen te behalen! Het trefpunt kan deze bijdrage goed gebruiken voor realisatie van de nieuwbouw. Het paasvuur investeert in het behoud van de traditie en het betrekken van de jeugd hierbij. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Espelo tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente.

Alvast bedankt voor het stemmen!

Groeten het Trefpuntbestuur en het bestuur van Paasvuur Espelo!