Nieuwe website “Espelo Online”

Organisatie: 

Feestcommissie

Na jaren van trouwe dienst als het “digitale centrum van Espelo” vinden wij het tijd om de website www.espelo.nl eens in een nieuw jasje te steken. Op dit moment zijn we al druk bezig om een nieuwe website op te bouwen. Deze wordt gebouwd met de laatste technieken op het gebied van websites en zal een modern en fris uiterlijk krijgen. Maar niet alleen de techniek en het uiterlijk willen we vernieuwen. Het meest belangrijke van een website is natuurlijk de informatie die erop te vinden is. We willen u vragen ons daarbij te helpen.

Zoals u ook de huidige website kent zal er informatie te vinden zijn over de diverse activiteiten in Espelo. We zouden het heel mooi vinden als u ons wilt helpen om de informatie over úw activiteiten “up to date” houden. Zoals de nieuwe website eruit komt te zien, willen we dat graag onderverdelen in twee punten.

Algemene informatie
We denken dat het leuk is als de verschillende verenigingen, stichtingen, clubs etc. wat over zichzelf vertellen. Bijvoorbeeld; hoe ziet het bestuur er uit? Wie zijn de leden? Wat is de geschiedenis? Wat doen we zoal?Een mooie manier om uw vereniging te presenteren!

Nieuwsberichten
Een belangrijk onderdeel van de website zal de nieuwspagina zijn. Door middel van een inlognaam bent u straks in de gelegenheid om zelf een nieuwsbericht op de nieuwspagina te zetten. U hoeft daarvoor absoluut geen computerkenner te zijn. Het zal net zo eenvoudig zijn als het versturen van een email! Op deze manier kunt u eenvoudig aan heel Espelo (en omstreken) uw activiteit aankondigen of naderhand laten weten hoe leuk het was.

Zou u ons per mail willen laten weten of u bereid bent ons te helpen om op deze manier “Espelo Online” nieuw leven in te blazen? U kunt een mailtje sturen naar g.j.lubbersen@hotmail.com. Hoe vervolgens dan de verdere invulling zal verlopen, zullen wij u later van op de hoogte brengen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u géén vermelding op de website wenst. Dan willen we u ook verzoeken ons dit te laten weten.

Hopelijk hebben we u enthousiast gemaakt en zien we binnenkort een positieve reactie van u in de mail. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u gerust contact opnemen met één van onderstaande personen.

Namens School & Volksfeestcommissie Espelo,

Gerjan Lubbersen (06 25083892)
Gerrit Jan ten Dam
Harmjan Baltes
Sandra Herbig-Krikkink
Wim Paalman