juni, 2012

Riance Hutten - van de Peppel

Tijdens de opening van trimsalon del Prada werd mij gevraagd, door Wim of ik de site van Espelo kende en of ik er een stukje voor wilde schrijven. Aangezien Wim zelf ernstige vertraging had opgelopen werd er wel gevraagd dit om korte termijn te doen….

Ik ben Riance Hutten- van de Peppel, geboren op 8 november 1977 in Enschede. Hier ben ik opgegroeid en na vele reizen en omzwervingen ook gaan wonen en werken. In november 2009 heb ik Roy leren kennen en zo ben ik aan de Okkenbroekseweg 8 in Espelo terecht gekomen. Volgens verschillende buren moest ik wel inburgeren, maar als je dialect, van feestjes en van bier hield was dat niet zo’n punt ben ik achtergekomen. Zo ging het gebeuren dat er ernstig werd verbouwd, want ja er moest een dubbele woning komen om allemaal te kunnen blijven wonen. In november 2010 ben ik bij Roy en zijn ouders in getrokken, nadat ik mijn huis in Enschede had verkocht. Na heel hard werken en erg veel plezier was het dan ook eind maart 2011 klaar. Anton en Dinie zaten in hun huis en onze kant was ook klaar zodat we vanaf nu ieders ons eigen huis hadden. Twee weken later werd op 11 april onze zoon Lars geboren. Inmiddels is hij bijna een jaar en een vrolijk en ondeugend ventje die ons lekker bezig houd.

Ook ik moest gaan nadenken aan wie ik de pen zou gaan doorgeven en tijdens een borrel met onze buren wist ik het ineens….. Anton Reilink….. en zo gaat het dan ook gebeuren dat ik hem de pen ga geven.

Groeten Riance Hutten- van de Peppel