september, 2000

Familie Broekmaat

Hallo beste sploders en ex sploders.

Mijn naam is Gerrie Broekmaat. Bij jullie beter bekend als Gerrie van Koeland. Freek van Meilink stond bij mij op de stoep, om deze pen aan mij door te geven. Ik had alleen nog nooit van Espelo Online gehoord, wel had ik van mijn schoonzusje van allerlei informatie over Espelo gekregen wat zij van het internet gehaald had, maar daar zat de rubriek " In de pen" niet bij. (Maar ik had de pech dat ik niet thuis was, dus nu moest ik het wel doen, grapje Freek!)

 

Ik ben op 26 mei 1955 geboren in Espelo. Op 1 augustus 1975 ben ik getrouwd met Henk Broekmaat. Wij hebben 2 kinderen nl. Gerrit- Jan (24) en Annemarieke (21), sinds 3 jaar hebben we er een "kind" bij nl. Martijn Arfman, de vriend van Annemarieke. Gerrit- Jan is werkzaam als vrachtwagenchauffer bij Wolves Wierden bergingstransport. Annemarieke is apothekersassistente en heeft 1 jaar gewerkt in Deventer en is vorig jaar weer met school begonnen. Ze volgt de opleiding HBO V in Deventer. Zij heeft er dus alweer een jaar opzitten.

Henk is al 21 jaar werkzaam bij de PTT inmiddels KPN als monteur.

Zelf werk ik nog bij diverse particulieren.

Verder ga ik nog 2 keer per week naar mijn ouders om de boel een beetje bij te houden, dus naar Splo.

 

We wonen dus al bijna 25 jaar in Holten. Eerst aan de Industriestraat waar we ontzettend veel plezier hebben gehad en nu wonen we al 12 jaar aan de Hoffesstraat waar het ook fijn wonen is.

Onze hobby’s zijn wintersport, schaatsen en er op uit met de camper. Mijn grootste hobby is hardlopen bij de sv Holten afdeling Atletiek. De hobby’s van de kinderen bestaat vooral uit het uitgaan. Dit jaar gaan we met de kinderen 3 weken naar het zuid-westen van Amerika om ons 25 jarig huwelijk te vieren.

Zo nu weten jullie wel weer genoeg van mijn leven en daarom wil ik nu afsluiten en de "pen" doorgeven aan mijn oud buurjongetje. Jehân vâ Meilink Jehân oftewel Johan Meilink.

Groeten van Gerrie, Henk, Gerrit-Jan en Annemarieke.